top of page

PALVELUT

IMG_1426.JPG

Valokuvaus

Yrityskuvaus suunnitellaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tavoitteeni on aina saada yrityksellesi mahdollisimman monipuolinen kuvapankki, joka palvelee pitkään!

Henkilöstökuvat, someen ja esitteisiin sopivat kuvat, tuotekuvat tai ihan yrityskuvat kokonaisuudessaan – I'm your girl!

Valmistujais-, rippikuvat, hääkuvat, odotuskuvat sekä new born -kuvat ovat myös osa osaamistani. Laadukkaat kuvat tukevat tarinaasi ja muistojasi elämäsi merkittävistä hetkistä.

Verkkosivut

Persoonalliset ja käytännölliset pienyrittäjän kotisivut. Sivusto on tärkeä käyntikortti myös pienyrityksille, jotka tekevät täysillä sitä omaa juttuaan!

 

Mikäli sinulla ei ole vielä logoa, suunnittelen sen mielelläni. Vahvuutenani verkkosivujen tekijänä on se, että pääsen itse ottamaan juuri oikeanlaiset kuvat sivuillesi!


Optimoin, päivitän  ja ylläpidän myös vanhoja sivustoja.

Laptop Writing
195754A9-6339-40E4-922A-D503595AD0C9.JPG

Markkinointipäällikkö -palvelu

Osaavia ja monipuolisia tyyppejä saa nykyään metsästää.

 

Ulkoistettu markkinointipäällikkö on kustannustehokas tapa saada ammattilainen taloon. Teen yritykselle järkevät suunnitelmat ja ideoin sekä toteutan tapahtumat, päivitän verkkosivut, handlaan hakukoneoptimoinnin sekä kirjoitan blogitekstit. Teen suunnitelmallisesti yrityksen somea ja kuvaan / videoin sisällöt niihin mielelläni.

 

Kokonaisuuteen kuuluu myös visuaalisen ilmeen ja erilaisten graafisten töiden toteuttaminen. Töitä priorisoidaan sovituissa raameissa niin, että resursseista saadaan mahdollisimman paljon hyötyä irti.

Let´s do it!

Sisällöntuotanto & suunnitelmat

Saako some aikaan tuskaa ja hikikarpaloita? Olisiko mahtavaa, kun joku muu tekisi ja ajastaisi päivitykset ja itse pääsisit vain seurailemaan tuloksia?
Toteutan somesisältöjä yrityksesi brändin mukaisesti.

Tuntuuko siltä, että ideoita ja virtaa kyllä olisi, mutta hommassa ei nyt taida silti olla oikein punaista lankaa? Tehdään yrityksellesi järkevät markkinointi- ja sisältösuunnitelmat, joiden avulla pääset näppärästi itse tekemään ja toteuttamaan markkinointiasi. 


Kurkkaa paketit!

Varicko-199.jpg
bottom of page